PEYDAV KİTAP KAHVE AÇILIŞI

PEYDAV Tarafından hazırlanan "Kahve Arası Kitap Molası" Projesi Kapsamında İlçemiz İstiklal Mahallesi Murat-2 Sokakta Belediyemizin de destekleri ile bir "Kitap Kahve" açıldı.

Pertekliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı bünyesinde finanse edilen ve yer temini Belediyemizce karşılanan "Kahve Arası Kitap Molası Projesinin" uygulama alanı olan "Peydav Kitap Kahve"nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Pertek Kaymakamı Arif GÜL, Belediye Başkanımız Recai VURAL ve protokol üyeleri ile PEYDAV Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe sakinleri de katıldılar. İlçemizde ilk olan projenin önemine değinen Başkanımız Recai VURAL, Projenin hazırlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini belirterek "Benzer proje ve uygulamalarla ilçemizde okuma alışkanlığının arttırılması ve zararlı alışkanlıklardan korumak için bu tarz faaliyetlerin faydalı olacağını, Belediye olarak bu faaliyet ve etkinliklerin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

Açılış yapılan küçük ikramlarla sona erdi.