TUNCELİ'DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNAN MİLLİ EĞİTİM BAKANI'NDAN BELEDİYEMİZ RAFTİNG TAKIMINA ZİYARET

İlimizde çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK'tan Pertek Belediyespor Kulübü Rafting Takımına Başarı dilekleri..

Çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere Tunceli İl Merkezinde bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, Dünya Kupası hazırlıkları için Tunceli İl Merkezinde Dünya Kupası hazırlıklarına devam eden Belediyemiz Spor Kulübü Rafting Takımını ziyaret ederek, 8-13 Haziran 2019 da Tunceli Munzur Çayında yapılacak olan Dünya Kupasında yarışacak olan Belediyemiz Spor Kulübü rafting takımı sporcularına, antrenörlerine ve Belediye Başkanımız Recai VURAL'a başarılar diledi.

Bakan Ziya SELÇUK, inceleme ve ziyaretlerden sonra İlimizden ayrılacak..