ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

2018 - 2019 Öğretim Yılı  İlköğretim Haftası münasebetiyle Atatürk İlköğretim Okulu Öğrenci ve Öğretmenleri Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

Atatürk İlköğretim Okul Müdürü Göksel DİLEK ve Öğrencileri, Pertek Belediye Başkanımız Recai VURAL'I makamında ziyareti esnasında Belediye Başkanımız  öğrencilerimize hediyeler vererek, "Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılı'nın ilçemizdeki bütün öğretmen ve öğrencilere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu".