BAŞKANIMIZIN AŞURE GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL Aşure Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

Tarihte bir çok önemli olayın yaşandığı ve İnsanlığın, insanlık önderleri olan peygamberlerin önemli olaylarına tanıklık eden bugün, özellikle Peygamberimizin (S.A.V) Torunu Hz. Hüseyin'in (R.A) şehid edilişinin matemle anıldığı bir gündür.

Bu gün; haksızlık karşısında dik durma, hakkın izzetini muhafaza etme yolunda canını hiç düşünmeden feda etmenin onurunu yaşama günüdür.

Bu kutlu günde Mevlâ'larına emanetlerini en şerefli bir şekilde teslim eden, bu onurun en büyük temsilcilerinden olan Hz. Hüseyin (R.A) ve yetmiş kadar Ehl-i Beyt'ten şehidlerimizi, ve hak ile hakikat uğrunda şehid olan tüm şehidlerimizi minnetle, rahmetle yad ediyorum.

Bu vesile ile bu ayda yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını Allah'tan niyaz ediyorum.

Pertek Belediye Başkanı