BAŞKANIMIZIN 30 AĞUSTOA ZAFER BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebi ile bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

Milletimizin yekvücut olarak, emperyalist güçlere karşı bundan 96 yıl önce verdiği mücadelenin zirve yaptığı 30 Ağustos Zafer Bayramınızı tebrik ediyorum.

Vatan topraklarının her karışının vatandaşının kanıyla sulanmasından aldığı mukaddeslikle, mazlum milletlere bir örnek teşkil eden Kurtuluş Savaşımızın simgesi olan 30 Ağustos'la ne kadar gururlansak azdır. Zira bu sadece bir muharebe değil "Hakkın daima galip geleceğinin ve kuvvetin hakta olduğunun" dünyaya ilan zamanı idi.

Benzer bir zaman diliminden tekrar geçtiğimiz bu günlerde Milletimizin 96 yıl önce Sakarya'da, İnönü'de, Dumlupınar'da gösterdiği o muhteşem kahramanlıkların benzerini 15 Temmuz'da  köprülerde, meydanlarda, havaalanlarında tekrar göstererek ecdatlarından geri kalmadıklarını ve kalmayacaklarını göstermişlerdir. Böyle necip bir millete mensubiyetimden dolayı övünüyor, bu duygu ve düşüncelerle hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. "

Recai VURAL  /  Pertek Belediye Başkanı