BELEDİYE BAŞKANIMIZIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Pertek Belediye Başkanı Recai VURAL, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan VURAL Kurban Bayramıyla ilgili yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramına milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. İnsanı insan yapan değerlerin doruk seviyesine ulaştığı özel günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Çünkü bu güzel günleri; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı, hoşgörünün hâkim olduğu bir iklimde yaşamak gerekmektedir. Her bayramda olduğu gibi sevdiklerimizle hasret giderirken; en güzel anıları birlikte paylaşmalı, en güzel hatıraları bu bayramda da tazelemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerimle Kurban Bayramı'nızı kutlar; ilçemiz, ülkemiz, milletimiz, tüm İslam dünyası ve insanlık için hayırlara vesile olmasını, hac farizasını yerine getiren vatandaşlarımızın haclarının makbuliyetini ve sağ salim eve dönmelerini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, hepinize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum."