PERTEK KAYMAKAMLIĞI KURBAN HİZMETLERİ KOMİSYONU KARARI

21 Ağustos 2018 tarihinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı münasebetiyle ibadet maksadıyla kurban kesmek isteyen vatandaşların dini hükümlere, sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun bir şekilde kurbanlarını bizzat kesmeleri veya vekalet yoluyla kestirmelerine yardımcı olmak ve kurban kesilecek yerleri tespit etmek üzere Kurban Hizmetle Komisyonumuz 02.08.2018 günü saat 10.00'da Kaymakam Arif GÜL başkanlığında toplanarak Kurban Hizmetleri ile ilgili aşağıdaki kararları almıştır;

(Resmin üzerine tıklayarak kararları okuyabilirsiniz.)