HER ŞEY DAHA İYİ HİZMET İÇİN

Pertek Feribot İskelesi'nde gece geç saatlere kadar Belediyemiz tarafından yürütülen ve devam edecek olan çalışma ile vatandaşlarımız artık beklemeden ulaşımlarına devam edebilecekler.

Pertek Feribot İskelesi'nde Jandarma Güvenlik Noktası genişletme çalışmaları gece geç saatlere kadar sürdü. Belediye Başkanımız Recai VURAL'INDA yerinde incelediği çalışmada Başkanımız; " Bu alandaki çalışmalarımız, ulaşımın hızlandırılıp, daha iyi hizmet verilmesi adına yapılmaktadır. Böylelikle vatandaşlarımız güvenlik noktasında yoğunluk olduğunda  bile çok beklemeden ulaşımlarına devam edebileceklerdir." açıklaması yaptı.