BAŞKANIMIZIN İSRAİL'İ TELİN MESAJI

Belediye Başkanımız; 14 Mayıs 2018 tarihinde İsrail Devleti’nin savunmasız Filistin halkına karşı uyguladığı büyük vahşet karşısında Mazlum Filistin Halkının yanında olduğumuzu ifade eden bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

"Zulmün topu var, güllesi var, Kal’ası varsa,  Hakkın da bükülmez kolu, dönmez yüzü vardır." Elbet bu zulmun sonu zalimin kahrı ve perişaniyeti ile neticelenecektir. Katil İsrail Devleti bu zulmün karşısında elbet hak ettiği karşılığı alacaktır.

Dün Gazzede şehit edilen kardeşlerimize Mevla'dan rahmet diliyor ve tüm İslam alemine taziyelerimi sunuyorum."