KADROYA GEÇEN PERSONELİMİZ İLE BELEDİYE BAŞKANIMIZ TEŞEKKÜR YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

Kadroya geçen 45 personelimiz ile Belediye Başkanımız Recai VURAL teşekkür yemeğinde bir araya geldiler.

Belediyemiz Su Sporları Merkezinde kadroya geçen 45 personelimizce organize edilen teşekkür yemeğine, Belediye Başkanımız Recai VURAL, Belediye Meclis Üyeleri, Belediyemiz kadrolu personeli ve Belediye Şirketine geçen 45 personelimiz katıldı.

Yemek organizasyonunda konuşan Belediye Başkanımız Recai VURAL; "Kadronuz hayırlı uğrlu olsun, bundan önce Pertek için nasıl ki birlik ve beraberlik içinde çalışıyorsak, bundan sonra da Pertek'imize daha fazla faydalı olmak için çalışmalıyız." dedi.