BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE PERTEK BELEDİYE SPOR RAFTİNG TAKIMI KANAL FIRAT'IN KONUĞU OLDU

Belediye Başkanımız Recai VURAL ve R4 Rafting takımımız Kanal Fırat'ın canlı yayın konuğu oldular.

R4 Rafting Türkiye Şampiyonu olup Milli Takım kadrosuna alınan Pertek Belediye Spor Rafting Takımımız ile Belediye Başkanımız Recai VURAL Kanal Fırat Televizyonunda Canlı yayın konuğu olduktan sonra Keban Alabalık Tesislerinde birlikte yemek yediler. Kazanılan başarı için tekrar minnetar olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız sporcularımızın başarılarının daim olmasını diledi.