BAŞKANIMIZIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle: “Kadınlara özgü bir günün var olduğu, kadınlarımıza gösterilen özenin, değer verildiğinin bir kez daha vurgulandığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün tüm kadınlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Hayatın tüm alanlarında özverili bir şekilde hizmet veren, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle geleceğimizin teminatı nesiller yetiştiren, varlıklarıyla hayatı yaşanabilir kılan, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden tüm kadınlarımızın bu anlamlı günlerini kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”

Recai VURAL - Pertek belediye Başkanı