CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 94. YIL DÖNÜMÜ COŞKU İLE KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıldönümü, Pertek Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları, 28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 13:00´ te Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

Kutlama Programına; Pertek Kaymakamı Sayın Arif GÜL,  Belediye Başkanımız Sayın Recai VURAL, Garnizon Komutanı Yarbay M.Kelami KABLAY , daire amirleri, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlkokul, ortaokul ve liseler arasında düzenlenen “Cumhuriyet” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerle koşularda dereceye giren öğrencilere ve Konya Akşehir’de Nasrettin Hoca Fıkraları konulu yarışmada dereceye giren Atatürk İlkokulu öğrencilerine ödülleri verildi. Müzik dinletisi ve Folklor gösterisinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen kutlama programı son buldu.