CUMHURİYET BAYRAMININ 94. YILI KUTLU OLSUN

Cumhuriyetimizin 94. Yılı Tüm Milletimize kutlu olsun!. Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile Belediye Başkanımız Recai VURAL bir mesaj yayınladı. Mesaj Şöyle:

"Halkın hür iradesinin, yönetim biçimi olarak en mükemmel şekilde tecelli ettiği Cumhuriyet; ve o Cumhuriyetin en geniş manasını ifade eden Demokratik Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümünü coşkulu bir bayram havasında kutluyoruz.

Etrafını çepeçevre düşmanların kuşattığı bir zamanda, mazlum milletlere örnek olacak bir kurtuluş savaşından sonra muzaffariyetle ilan edilen Cumhuriyetimiz; milletimizin en derin kalbinde ilelebed payidar kalacaktır.

Bu necip millet, bu asil cumhur; Cumhuriyetini her ne koşulda olursa olsun yaşatacak ve ona uzanan her eli, Çanakkale'de, Sakarya'da ve 15 Temmuz'da olduğu gibi bundan böyle de kıracaktır. Onuru, namusu olan vatanına sahip çıkacaktır. Yaşasın Cumhuriyet; Yaşasın Millet!

Tüm Milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor; en derin kalbi selamlarımla selamlıyorum"

Recai VURAL   /  Pertek Belediye Başkanı