PERTEK BELEDİYESİ SU SPORLARI MERKEZİNDE HUMMALI ÇALIŞMA

Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca İlçemize kazandırılan Pertek Su Sporları Merkezi; Gençlik ve Spor Bakanlığınca gerçekleştirilen "Keban Barajı Gençlerle Buluşuyor" ve SODES kapsamında Belediyemizce yürütülecek olan "Keban Barajı Gençlere Kucak Açıyor" isimli iki farklı projede kullanılmak üzere hummalı bir çalışma ile hazırlanıyor.

Belediyemiz ekiplerince çevre düzenlemesi, temizlik ve bakım çalışmaları yapılan Su Sporları Merkezi, iki farklı projede gençlerle buluşmak için hazır hale getirildi. Önümüzdeki bahar ve yaz aylarından itibaren Su Sporlarının değişik dallarında renkli görüntüleri görmemize vesile olacak olan bu tesis şimdiden hazır. İlçemize hayırlı olsun..