E DEVLET KAPISI ÜZERİNDEN ALINABİLECEK NÜFUS VE VATANDAŞLIK BELGELERİ

e-Devlet Kapısı üzerinden, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce 01.08.2017 tarihi itibari ile aşağıdaki belgelerin alınabilmesi sağlanmıştır.

e-Devlet Kapısı üzerinden alınan belgeler, Nüfus Müdürlüklerinden alınmış resmi belgeler ile ayni hukuki değere sahip olup, tüm resmi işlemlerde kabul edilmesi yasal zorunluluktur. Belediye Başkanlığımızda da resmi işlemlerde aşağıdaki evraklar kabul edilmektedir. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur. (Belgeler için lütfen duyurunun devamını okuyun.)

e- Devlet Kapısı Üzerinden Alınabilecek Belgeler

1. Kişi Kayıt Örneği
  2. Aile Kayıt Örneği
  3. Nüfus Aile Kayıt Örneği