CANLI HAYVAN PAZARI FAALİYETE BAŞLADI

Belediyemize ait Canlı Hayvan Pazarı yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde faaliyete geçti. Tanıtım maksatlı bu Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince Hayvan Tacirlerinden ücret alınmayacak olan Canlı Hayvan Pazarı, İlçemizde büyük bir eksikliği gidermiş oldu.

Sabahın erken saatlerinde tacirlerin hayvanlarını Canlı Hayvan Pazarına getirmesi ile başlayan hareketlilik, kurban almak isteyen vatandaşlarımızın Canlı Hayvan Pazarına gelmesi ile artmaya başladı.

Belediyemiz vatandaşlarımıza hizmet olarak Canlı Hayvan Pazarına, Kurban Bayramına kadar 2 saatte bir olmak üzere ücretsiz servis aracı koymuştur. İlçemize hayırlı olması dileği ile..