BAŞKANIMIZIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

" Milletimizin topyekün vermiş olduğu İstiklal mücadelesinin zirve anı olan 30 Ağustos günü; Hakkın Batıla her daim galip geleceğinin ebedi değişmez bir hakikat olduğunun ifadesidir. Mazlum halklara örnek teşkil etmiş bu mücadele; aziz milletimizin tarih sayfasında altın harflerle yazılmış bir destanıdır. Ne mutlu o destandaki ruhu hala taze olarak tutabilenlere.. Ve ne mutlu o destanı yeni nesillere aynı şevk ve heyecanla aksettirebilenlere..

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, Tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum."

Recai VURAL  - Pertek Belediye Başkanı