BAŞKANIMIZ AĞUİÇEN ETKİNLİKLERİ İÇİN İNCELEMELER YAPTI

Belediye Başkanımız Recai VURAL, Hozat İlçesi Karabakır (Bargini) Köyünde bulunan Ağuiçen Türbesini ziyaret ederek, yarın başlayacak olan Ağuiçen Etkinlikleri öncesinde Pertek Belediyesince yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Pertek Belediyesince yapılan yol ve çevre düzenlemeleri çalışmalarını inceleyen Recai VURAL, Belediye işçilerine ve Türbeyi ziyaret eden vatandaşlarımıza ikramda bulundu. "Göreve geldiği günden beri İnanç merkezlerine gerekli desteği hep verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirten" Başkan VURAL, "Ağuiçen Etkinliklerinin huzur içinde geçmesini ve bu manevi atmosferin feyizlerinin artarak devam etmesi için gayret gösteriyoruz" dedi.