BAŞKANIMIZIN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL, Tunceli Pülümür'de helikopter düşmesi sonucu şehit olan 12 vatan evladımız için baş sağlığı mesajı yayınladı. Mesaj şöyle:

"Dün, öğlen saatlerinde Pülümür İlçesi Sarıgül Köyü yakınlarında olumsuz hava koşulları sebebi ile düşen helikopterimizde, farklı görevlerde çalışan 12 şehidimizin şehadet haberlerini içimiz yanarak aldık. Millet olarak büyük üzüntü içerisindeyiz. Şehitlerimizin ailelerine taziyelerimi bildirir; Cenab-ı Hak'tan sabırlar niyaz ederim. Tüm milletimizin başı sağ olsun."

Recai VURAL - Pertek Belediye Başkanı