BAŞKANIMIZIN ÜÇ AYLAR VE REGAİB KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL, girmiş bulunduğumuz Üç Aylar ve yarın ihya edeceğimiz Regaib Kandili münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Mesaj Şöyle:

" Manevi iklimin, feyizlerle ve huzurlarla dolduğu Üç Aylar'a girmiş bulunmaktayız. Bu aylar ve bu aylardaki mübarek gecelerde birliğimiz ve beraberliğimiz için halis dualar edeceğiz. Birbirimize maddeten yardım ettiğimiz gibi, manen de dualar ve niyazlarımızla yardımcı olacağız.

Bir Baba'nın (Hz. Adem A.S.) evlatları olduğumuz bilincinin tüm yurdumuza ve gönül coğrafyamıza yaygınlaşması duygu ve düşünceleri ile; Üç Aylarınızı ve Regaib Kandilinizi tebrik eder, bu manevi iklimin feyiz ve huzurunun tüm İslam Alemine saadetler getirmesini Mevla'dan niyaz ederim."

Recai VURAL - Pertek Belediye Başkanı